HC Hair Care Kazananı

Merhaba arkadaşlar. HC Hair Care kazananımız firma tarafından belirlendi. Kazananın ürünlerden çok memnun kalacağına eminim :) Ve şanslı izleyicim:

- Bilge Karnak

Tebrikler :) İletişim bilgilerini bekliyorum. Herkese iyi geceler.

Cyrene Kazananları

Cyrene ile yaptığımız çalışma sonucunda kontroller yapıldı ve firma tarafından kazananlar belirlendi. 3 kişi Cyrene lavanta&nane organik şampuanını deneyebilecek. Gelelim şanslı isimleri açıklamaya :)

- Filiz Özkan
- Dilek Akkız
- Deniz Öz

Tebrikler arkadaşlar :) İletişim bilgilerinizi bekliyorum. Herkese iyi akşamlar.

Kitap Ağacı 1. Bursa Buluşması Yapıldı


Herkese merhaba :) Pazar günü yapılan Kitap Ağacı Bursa etkinliğinden bahsetmek istiyorum. Kitap Ağacı nedir diye soranlar olabilir. Kitap Ağacı bir grup kitapseverin oluşturduğu bir topluluk. Zamanla tüm Türkiye'ye yayılan bu oluşum şehirlerde yapılan buluşmalar ile güzel arkadaşlıklara sebep oldu. Ben de pazar günü Bursa'daki arkadaşlarımla buluşup kaynaşma fırsatı yakaladım. Konu kitap olunca gün nasıl geçti anlamadık :)


Buluşmamız instagram, facebook ve twitterdan duyurulduğu üzere 11.00 da Sümbüllü Bahçe Konağı'nda idi. Önce Osmanlı kahvaltımızı ettik. Sonradan katılan arkadaşlarla 14 kişi olduk yanlış hatırlamıyorsam :) Hatta aramızda Kocaeli'nden gelen bir arkadaşımız bile vardı. O gün bizimle olması da bizi çok sevindirdi.


Konya'dan Sevgili Özgür'ün kendi kütüphanesinden bizim için gönderdiği kitaplar vardı. Bunun için artık gelenekselleşmiş olan çekilişimiz yapıldı. Bana da Abdülhak Şinasi Hisar'ın Boğaziçi Mehtapları isimli kitabı çıktı. İlk fırsatta okuyacağım kitaplar arasında yerini aldı :) Özgür'e burdan tekrar teşekkür ediyorum.


Gün boyu birbirimizi tanımaya çalıştık, bol bol fotoğraf çekindik. Kitaplardan konuştuk. Kitaplar kadar güzel olan bir şey varsa o da kitaplarla ilgili birileriyle konuşabilmek diye düşünüyorum. O gün bol bol konuştuk, değişik etkinliklerde tekrar bir araya gelmek için planlar yaptık. Çok eğlendik, güzel arkadaşlar edindik. Günün sonunda hepimiz mutlu bir şekilde ayrıldık.


Etkinlik günümüz için bize kitaplarıyla destek olan yayınevlerine de çok teşekkür ederim. Onlarla günümüz daha da güzelleşti. Feniks, Hyperion, Orkinos, Harlequin, Destek, Yakamoz Yayıncılığa ve Yazar Ahmet Karayün'e destekleri için teşekkür ederim. Ayten Abla'nın bizim için yaptığı ayraçlar da muhteşemdi. Ona da çok teşekkür ederim :)


Aşağıdaki fotoğrafı blog için özel olarak çektim diyorum ve yazıyı burda sonlandırıyorum :) Sonraki etkinliklerde umarım daha da büyümüş bir aile oluruz. Okudukça büyür insan diyor ve herkese mutlu günler diliyorum.

Aubrey Organics Kazananları

Herkese merhaba. Sonuçları merakla beklediğinizi bildiğimden fazla bir şey yazmayacağım. 10 talihlimiz firma tarafından belirlendi ve işte kazanan 10 kişi :)

- Yasemin Yiğit
- Özlem Elmacıgil
- Tuğçe Küpeli
- Seher Onart
- Tuğçe Caner
- Ayşe Avcı
- Erhan Bilir
- Semahat Güven
- Ayşenur Erek
- 7 Tepe/Şeyda

Kazananlardan bilgilerini mail olarak konu başlığına aubrey organics yazarak göndermelerini bekliyorum. 

Pastel'den Yılbaşı Hediyeleri


Pastel'den yılbaşı sürprizi var. 60 TL ve üzeri siparişlere Kırmızı Ruj ve Kırmızı Oje hediye. Detaylar için https://www.pastelshop.com/ web sitesine bakabilirsiniz. Belli ki bu yılbaşı da kırmızı geçecek :)

Kampanya 25 Aralık 2013-3 Ocak 2014 tarihleri arasında geçerlidir.

Mimlendim/En Sevdiğin

Sevgili Closelyfashion blogu sahibi Gamze beni mimlemiş. Teşekkürlerimi ilettikten sonra en sevdiklerime geçelim :)

1 - En sevdiğin renk?
Cevabım çok net. Pembe :)

2 - En sevdiğin çiçek?
Tabii ki orkide.

3 - En sevdiğin yemek/sebze/içecek?
En sevdiğim yemek deyince bilemedim ama sanırım mantı, en sevdiğim sebze kabak ve içecek kola :)

4 - En sevdiğin yerli/yabancı şarkı?
En sevdiğim ve yıllardır dinlemekten bıkmadığım yerli şarkı, Ezginin Günlüğü/Eksik Bir Şey
En sevdiğim yabancı şarkı, sık sık dinlediğim Evanescence/Bring Me To Life


5 - En sevdiğin komedyen?
Tabii ki Beyaz

6 - En sevdiğin kız/erkek ismi?
Ece ve Saltuk

7 - En sevdiğin kitap?
Tam bir kitap kurduyum, çok düşündüm ama tek kitaba indiremem. Bu yüzden son zamanlarda okuduğum ve blogta da yazısını yazdığım Dublin Caddesi diyorum.


8 - En sevdiğin yerli/yabancı oyuncu?
Burak Özçivit/Joseph Morgan


9 - En sevdiğin yerli/yabancı film?
Evim Sensin/My Sassy Girl(Bu filmleri kaç kez izledim ben bile sayamadım)


10 - En sevdiğin yerli/yabancı dizi?
Çalıkuşu/The Originals

11 - En sevdiğin yerli/yabancı şehir?
Bursa/Paris

12 - En sevdiğin gazete/gazeteci?
Gazete okuma alışkanlığını edinemedim bir türlü :(

13 - En sevdiğin mevsim/gün/ay? 
İlkbahar insanıyım ben, mayısı tek geçerim. Gün de uğurlu günüm cuma olsun :)

14 - En sevdiğin kıyafet/kıyafet tasarımcısı/takı?
Kuaybe Gider tasarımlarını beğeniyorum, tunikler favorim ve yüzüksüz yapamam :)


15 - En sevdiğin makyaj malzemesi/bakım ürünü?
En sevdiğim ve kullandığım makyaj malzemesi ruj, hoşuma gittiği sürece her marka ruj kullanırım bu ara favorim rimmel kate moss rujları, bakım ürünü olarak şu an bebak temizleme jel ve toniğini kullanıyorum, garnier nemlendirici ve hobby zeytinyağlı el kremi :)

16 - En sevdiğin çizgi karakter?
Çocukluğumun efsanesi Taş Devri'ni denk geldikçe hala izlerim. Wilma'yı ayrı severdim :)

17 - En sevdiğin anı?
Mezuniyet töreninde keplerimizi havaya attığımız an :)

18 - En sevdiğin özelliğin?
En sevdiğim özelliğim kararlı olmam bana göre, bir şeyi kafaya koyduysam çabalamadan bırakmam, olmayacağına karar verirsem de dönüp bakmam :)

19 - En sevdiğin his?
Mutluluk hissini severim. Nedensiz mutlu olabilmeyi de başarmışlığım vardır :) Bu konuda az önceki soruya ilginç olduğum cevabı da verilebilirdi :)

20 - En sevdiğin canlı?
İnsanları saymazsak kediler 

Benim cevaplarım bunlar, içimden geldiği gibi yazdım, ilk aklıma gelen cevaplar :) Kimi mimlesem diye düşündüm karar vermek zor oldu ancak Hayat Devam Ederken, Pinarla Hayat,
Makyajın Kimyası arkadaşlarımı mimledim :) Herkese iyi geceler.

Yılbaşı Fırsatları Narecza.com da


Narecza.com indirimli ürünlerle yeni yıla mutlu girmenizi sağlamak için çeşitli kampanyalar yapmış. Öncelikle yılbaşına özel tüm ürünlerde peşin fiyatına 3 taksit yaptıklarını söylemeliyim.


Tüm DDF ürünlerinde %15 indirim, ücretsiz kargo ve 3 al 2 öde kampanyası devam ediyor. NeoStrata ürünleri %10 indirimle satıştalar. Perricone MD ürünlerinden bazıları %50 indirimde. Retinol ve Janson Beckett ürünleri de uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca ürünlerden ikişer tane aldığınızda ekstra indirimler oluyor. Bir nevi ikili fırsat. Daha sayamadığım markalardaki indirimleri öğrenmek için siteye uğrayın derim. Belki sizin kullandığınız ürünlerde de bir fırsat olabilir :)

Makyaj Televizyonuna Davetlisiniz


"Makyaj Televizyonu" nedir dediğinizi duyar gibiyim. "Makyaj Televizyonu" bayanlara yönelik bir web sitesi. Makyajın püf noktaları, makyajı basit şekilde nasıl yapabiliriz, cilt bakımı nasıl olmalı gibi sorularınıza yönelik videolar sunuyor. Videolar türkçe altyazılarla anlaşılır hale geliyor ve makyaj trendlerini kolayca izleyip öğrenme şansınız oluyor. Üstelik şimdi de saç trendlerini de takip edebileceksiniz.

Saçlar her bayan için nasıl ki önemliyse farklı şekillere getirmekte bir o kadar önemli. Kendinizi farklı saç modelleriyle farklılaştırmak isterseniz:

- At Kuyruğu Modelleri
- Dağınık Topuz Modelleri
- Kısa Saç Modelleri  

gibi videoları izleyerek saçlarla ilgili dünya trendlerini herkesten önce öğrenme şansınız olabilir. Hepimizin bildiği üzere şu an saç örgüleri fazlalaştı. Siz de örgü saç modellerini makyaj televizyonundan takip edip arkadaşlarınıza farklı modeller önerebilirsiniz. Belki de kendiniz bu modellere farklı yorumlar katarsınız kimbilir :)

Beauty Bar/Bursa Blogger Buluşması


Herkese merhaba :) Geçen pazar günü Modalizaa/Özlem'in organize ettiği Beauty Bar etkinliğindeydik. Çok eğlenceli saatler geçirdik. Mümkün olduğunca çok ürün denedik. Yeni markalarla tanıştık. Kısacası bol bol mutlu olduk :)

Mağazaya girdiğimizde güleryüzlü mağaza ekibi karşıladı bizi. Mağaza hakkında genel bir bilgi aldık. Beauty Bar'da NYX, Bellefontaine ve daha bir çok markanın ürünü mevcut. Ek olarak Nicki Minaj Minajesty ve Justin Bieber's Girlfriend parfümlerini de bulmanız mümkün. Farkettiyseniz yazdığım markaların çoğu Bursa'da sadece Beauty Bar'da var.



NYX ürünleri başlı başına incelenesi bir konu ama kısaca bahsedeyim. Ürün çeşitliliği yanında renk skalası o kadar geniş ki, bu renkler bir harika diyesiniz geliyor :) Mağazada dönüp dolaşıp NYX'lerin önünde buluyorsunuz kendinizi. Ruj delisi biri olarak tüm gün dursam rujların hepsini deneyemezdim sanırım :)




Bellefontaine ürünleriyle tanışmam geçen haftalarda facebook sayfalarını farketmem ile başladı. Tabi ki mağazada ürünleri görene kadar o kadar çeşit olduğunu farketmemiştim. Neşe ve Selma'ya bu ürünlerle cilt bakımı yapıldı. Bakımdan sonra yüzlerinde direk bir rahatlama olduğunu söylediler. Cilt tipine uygun ürünlerle yapılan bu bakımın onlara çok iyi geldiği belliydi :)


Bu seruma bayıldık :) Antioksidan C Vitamini Serumu, damla şeklinde üretilmiş.


Nicki Minaj parfüm şişesi bizi bizden aldı :) Çok hoş değil mi?


Oje severler için rengarenk ojeler. Renklerin her tonu var, her renk olduğunu söylememe gerek yok sanırım.


Bu kirpiklere bayıldık. Çeşit çeşit bulmanız mümkün. Simlilerde çok hoştu :)


Bizim için hazırlanan ikramlar :)

Son olarak günün sonunda bize bu ürünler hediye edildi.


Davetleri ve günümüzü güzelleştirmek için göstedikleri çabalar için Beauty Bar ekibine çok teşekkür ederiz. Siz de bu renkli ürünler içinde kaybolmak istiyorsanız Anatolium AVM'de Beauty Bar'a gitmeniz yeterli :) Başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle :) Herkese mutlu akşamlar.

Izishine Gümüş Parlatma Bezi Gümüş Bileklikleri Nasıl Parlattı


Eylül'deki blogger buluşmasında Iziwash'ın göndermiş olduğu gümüş parlatma bezini kullandım ve sonucu siz de görün istedim. 7-8 yıl önce bir kenara koyup unuttuğum bileklikler geçen gün önüme çıkınca hemen gümüş parlatma bezini denemeye karar verdim :)

Önce bilekliklerin ilk haline bakalım: (Fotoğraflarda flash kullanılmadı)


Gümüş parlatma bezi sonrası hali :)


Bu da bembeyaz bezin kullanım sonrası hali :)


Bezin kullanımı çok basit, gümüş aksesuarları bez ile siliyorsunuz, su vb. bir şey kullanılmıyor. Bu kadar kısa sürede bu sonucu alabileceğimi düşünmemiştim. Buluşmamıza gönderdikleri ürünler için Iziwash'a tekrar teşekkürler.

Bursa'da seçkin marketlerde (IZIWASH Renk Koruyucu Kumaş) bulunmakta ancak tüm ürünler için www.egdshop.com web sitesine bakabilirsiniz. Siz de bu ürünle ilgili yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

YENİ ÜRÜN: Bebak Normal&Karma Ciltler için Yüz Temizleme Jeli ve Toniği


Bebak severek kullandığım markalardan biri. Hem kalite hem fiyat olarak kullanılabilirlik açısından çok iyi. Zaten severek kullandığım temizleme sütü efsanedir diyebilirim. O yüzden yeni çıkan bu seriyi kullanmadan içim rahat etmezdi :)

Yüz temizleme jeli ve toniğini yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Öncelikle sivilce tedavisi gördüğümü belirteyim. Tedavi biteli 1 yıl olduğu halde cildim fena halde karışık durumda. Karma demek bile az kalıyor şu an :) Kışında etkisiyle acayip şekilde bölgesel kurumalar oluyor ve bazı ürünleri ancak 2. kez deneyebiliyorum. Çok seçici oldu benim cildim :) 1 aydır kullandığım jel ve tonik hiçbir olumsuz etki yapmadı. Yani hala kullanabiliyorum. Temizleyici yüzü yumuşacık yapıyor ve toniğin güzel kokusuyla temizlik aşamasını bitirip nemlendiriciye geçiyorum.


Bu jel ve tonikte alkol ve paraben yok, sanırım bu yüzden rahatlıkla kullandım. Dermatolojik olarak test edilmiş bu ürünleri hassas ve alerjik ciltler de sorunsuz kullanabilir.


Temizleme jeli mikro tanecikler içeriyor. Aynı zamanda E vitamini, argan yağı ve badem özleriyle cildi besleyip, temizliyor. Tonikte aynı şekilde argan yağı ve badem özleri içeriyor.

Ürünleri denemek isteyenler için Kuru Ciltler, Yağlı Ciltler olmak üzere 2 farklı serisi daha var. Ben karma cilt yapımdan dolayı bu seriyi seçtim :) Bebak'ın yeni ürünlerini, kampanyalarını facebook sayfalarından takip edebilirsiniz. TIK


Kitap Sihirbazı 1. Yıl Kutlaması Alışverişim


Takip edenler bilir "Kitap Sihirbazı" geçen ay sonunda 1. yılını kutladı. Muhteşem indirimler ve belli limitler üzerindeki alışverişlere hediyeler vardı. Alacağım liste epey kabarıktı, 125 TL'ye kadar indirebildim :) Annem, kardeşim, kuzenim ve ben en merak ettiklerimizi aldık. Görselde gördükleriniz sadece benim aldıklarım :) Bukre ve Yanılmak Güzeldir hediye geldi. Böğürtlen Kışı'nı 8.50 TL'ye aldım. Aynı Yıldızın Altında'yı 13 TL'ye. Tüm kitaplar böyle ekstra indirimlerdeydi. Kaçıranlar takipte olsun yine de indirimler devam eder belki :)

Yeni farkettim bu görselde Şibumi yokmuş onun da ayrıca görselini ekliyorum :)


Yukardaki fotoğraf instagram hesabımda da paylaşılmıştır. Kitap Ağacı sayesinde keşfettiğim ve okumaktan büyük keyif aldığım kitap. Kitap Ağacı'nı merak ediyorsanız, bende her ay bu topluluk ile kitap okumak istiyorum derseniz sizi böyle alayım :) TIK TIK 


Cyrene ile 3 Kişiye Lavanta&Nane Organik Şampuan

Herkese merhaba

Herkesin çok seveceğini düşündüğüm Cyrene ile sizlere güzel hediyeler hazırladık.


Ürünler kozmetik eğitimi almış deneyimli kimyager, biolog ve dermatologlar tarafından tamamen bilimsel yöntemler ışığında geliştirilmektedirler.  

Sadece ve sadece klinik çalışmaları mevcut GÜVENLİ ve ETKİN oldukları bilimsel araştırmalar sonucunda kanıtlanmış içerikler kullanılmaktadır.

İnsan ve Çevre sağlığına zarar verecek hiçbir içerik ürünlerimizde yoktur. İçerikler saf, doğal, organik ve ECOCERT tarafından onaylıdır.
PARABEN
SÜLFAT ( SLS/SLES,ALS,MLS)
Etil Alkol
BOYA
ALERJEN MADDE
PHTHALATES
FORMALDEHİT  ( DHDM Hydrantoin ) ve türevleri
1.4 Dioksan
YOKTUR



Tüm ürünlerimiz uzun çalışmalar sonucunda en iyi formüller ortaya çıkana kadar geliştirilmektedir. Ardından en az 6 Aylık deneme ve test sürecinden geçmektedirler. Sizler ulaşan nihayi son ürünler ANCAK ve ANCAK etkinliğinden %100 emin olunduktan sonra ISO ve GMP 'ye sahip Mdern Tesislerde üretilmektedir.

Bütün ürünlerimiz mikrobiolojik ve stabilite testlerinden geçtikten sonra Avrupa Birliği Standartlarında Güvenlik Değerlendirme Raporu ile sertifikalanmaktadırlar.

Ürünlerimizin dermatolojik testleri sırasında ürünler bütün cilt tiplerinde test edilmektedir. ( kuru , çok kuru, hassas, karma, yağlı , akneli )


CYRENE Ürünlerini Tercih Etme Sebepleri
Tüm ürünler GÜVENLİDİR, ETKİLİDİR;
ürünler Yeşildir. Sürdürülebilir bir Dünya için var gücü ile çalışmaktadır.
DUYARLIDIR. Sosyal sorumluluk projeleri sayesinde kadınların sorunları ile yakından ilgilenir.
Ürünler VEGAN'dır. Hiçbir ürünümüzde hayvansal yağ ve türevleri kullanılmamaktadır.
Hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.
YENİLİKÇİDİR. Dünya'daki son trendlerin öncüsüdür.
Tercih edilmesinin ilk nedeni ürünlerimizin güvenilir ve etkili olmasıdır. 
Ürünlerimizde 1.Sınıf saf ve organik ECOCERT onaylı içerikler kullanılmaktadır.


Katılımcılar arasından 3 kişiye Cyrene sülfatsız Lavanta&Nane organik şampuanı hediye ediyoruz.

12-26 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kargo ücreti firmaya aittir.

Aubrey Organics ile 10 Kişiye Sürpriz

Merhaba arkadaşlar

Sizlere bugün Aubrey Organik'ten bahsedeceğim. Aubrey Organik 1967 de bitki bilimci anne ve babanın oğlu olarak yetişen Aubrey Humpton tarafından 1967 de kurulmuş ve 1994 yılında ABD de ilk onaylanan organik sertifikalı üretim yapan bir markadır.


AUBREY ORGANİK®, 40 yıldan fazladır tüm doğal saç ve cilt bakımlarında liderdir. Aubrey Hampton organik bir çiftlikte doğmuştur, doğanın ve sağlığın önemini anlayarak büyümüştür ve 1967 yılında bunları işleyecek hale getirerek kendi doğal kozmetik şirketini kurmuştur. Organik bitkisel kozmetik öncüsü olarak tanınmıştır ve hayvan hakları ve çevre konusundaki çalışmaları için Kültür ve Hayvan Vakfı tarafından Yılın Eylemcisi ödülü verilmiştir.



Aubrey Organik neden bu kadar iyidir?



Aubrey ürünleri şüphesiz bugün piyasadaki en doğal saç, cilt ve vücut bakımı alanlarından birine sahiptir. Çevreci anlamına gelen Aubrey ismi toksik ve petrokimyasal olmayan en iyi markalardan biridir.



Felsefemiz çok basit: “Neden daha faydalı olan doğal şeyler varken, sentetik bir şeyler kullanalım?”



Misyonumuz tamamen doğal, güvenilir, etkili kişisel bakım ve yaşam tarzı ürünlerini tüketiciye sunmaktır. Günümüz piyasasında çok sayıda üretilen sentetik ürünlere gerçek ve orijinal bir alternatif sunuyoruz. Paketleme, maliyet ya da içeriğindeki maddelerden ödün vermeksizin sadece yüksek kalitedeki yüzde yüz doğal ürünler ile ilgileniyoruz.



İnsanlara olan bağlılığımız oldukça derindir. Bizler, her birimizin birer dünya vatandaşı olduğuna gönülden inanıyor ve bunun için üstümüze düşen tüm yükümlülükleri yerine getiriyoruz. Dünyanın her yerindeki iş çevreleri, tedarikçiler ve işletmeler ile birlikte çalışıyoruz. Bu Honduras’ta organik tarımı destekleyerek, Japonya’daki şifalı otların gelişimini gözleyerek ya da Gana’daki organik tarım tekniklerinin önemini izah ederek olabiliyor.



Bizler, ister Vancouver, Kanada’da bir AIDS barınağı olsun, isterse Tampa şehir merkezindeki bir evsiz barınağı olsun birçok hayır kurumunu desteklemekteyiz. Ayrım yapmayız. Bizler aktif olarak sanatla uğraşır, destekler ve katılımı teşvik ederiz.



Başarılı bir örgütlenmeyi en iyi şekilde yerine getirmenin yolunun yarının insanları için daha iyi, daha temiz ve daha parlak bir dünya yaratmak olduğuna inanıyoruz.




Neden Aubrey derseniz?



Tüm ürünler için sadece bitki ekstreleri, doğal ve organik sertifikalı bitki özleri kullanılmakta. Ürünlerde paraben koruyucuların, petrokimyasalların, yapay renklendiricilerin ya da kokuların herhangi bir çeşidi bulunmuyor.



Tüm ürünler tamamen doğal ve doğal vitaminler, uçucu bitki yağları ve bitkilerden yapılıyor. Formüllerinin hiçbirinde hiç bir şekilde sentetik kimyasallar bulunmuyor. Sabunlarda ve şampuanlarda sıvı hindistancevizi, krem ve losyonlarda hindistancevizi yağ asitleri ve eteri yağ asitleri ve doğal katkı maddeli narenciye tohumları ve vitamin A,C ve E kullanılıyor.



Ürünler Florida Tampa’daki üretim tesislerindeki küçük bölümlerde el ile yapılıyor. Her ürün %100 doğal ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Ürünler çevreye zarar vermiyor ve ürünlerde diğer bazı markaların aksine suyun içine tekrar karıştırılan petrokimyasallar ve parabenler bulunmuyor.



Katılımcılar arasından 10 kişiye yukardaki görseldeki Organik Dudak Nemlendirici(Mandalina) hediye ediyoruz.

11-25 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kargo ücreti Aubrey Organics'e aittir. Herkese bol şanslar.

Raya Organik Ürünlerini Tanıyalım mı?

Raya Organik ile çekiliş yapmıştık, yakın takipçilerim bilir :) Bana da denemem için güzel bir paket yollamışlardı. Bende organik ürünlerimi güzel yiyecekler yaparak değerlendirdim. Sizlerle de paylaşmak istedim.


Yukardaki görselde ürünler sırasıyla organik pirinç, organik pilavlık bulgur, organik köftelik bulgur, organik kayısı kurusu, organik üzüm kurusu, organik çiğ badem, organik çiğ fındık, organik domates salçası.

Raya Organik'i daha önce tanımıştık ama okumamış olanlar için kısaca bahsedeceğim. "Doğal yaşam çizgimiz" sloganı ile yola çıkan Raya, Türkiye’nin en temiz topraklarında özenle yetiştirilen organik gıdaları her mutfağa ulaştırmak için geniş, hızlı ve kontrollü bir dağıtım organizasyonuna sahip. O zaman ne diyoruz? Organik evrim senin için de başlasın :)  Mutfağımızdaki organik evrimin başlaması ve kesintisiz sürmesi için Raya, sertifikalı organik üreticilerle el ele verip sadece beslenmemize değil, ülkemizin ekonomisine de değerli bir katkıda bulunuyor. 

Raya sertifikasıyla bu işi yapıyor. Sertifika sayfasına burdan ulaşabilirsiniz.

Benim denediğim ürünlerin hepsinde farklı bir lezzet vardı. Hani organik olunca ne oluyor diyen kişiler varya o iş hiç öyle değil. Ne yaparsanız yapın lezzeti bile başka oluyor. Üstelik fiyatları incelerseniz öyle sanıldığı gibi uçuk fiyatlar olmadığını da göreceksiniz :) Sağlık ve lezzetin üstüne alınabilir fiyatlar eklenince Raya Organik kendi sektöründe hemen öne çıkıyor.



Şimdi ben bu organik gıdaları nasıl değerlendirmişim bir bakalım :)

EGE PİLAVI


AŞURE


Ege pilavı öyle güzel oldu ki tane tane, aşure zaten malum aşure ayından çıktık, yapmadan olur mu? Kayısı, üzüm, badem hepsi de lezzet kattı aşuremize :) Sizde Raya Organik'e sorularınızı yöneltebilir, sorunsuz şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz.


Bana ulaşmak isterseniz: