Bursa'dan Yağmurlu Bir Sonbahar Akşamı


Bugün bazı işlerimi halletmek için Heykel tarafına gittim. Hava kapalıydı ama birdenbire bu kadar yağabileceğini düşünmemiştim. Hediyelik eşya bakmak için bir mağazaya girdim, çıkarken deli gibi yağan yağmuru fark ettim. Nasıl birden bu kadar hızlı başladı anlamadım, yazın sıcaklarından yağmuru unutmuşuz sanırım. Bana çok iyi geldiği kesin. Şemsiyem olduğu halde eve doğru yürürken şemsiyemi açmadan yağmurun tadını çıkardım. Tabi hafiflemişti bu sürede, ilk yağdığında mümkün değildi zaten şemsiyesiz yürümek, neyse kafanızı dinlemek için biraz ıslanın, bu yağmurlu günlerin kıymetini bilelim.

Tigi Turkey Sayfasında Etkinlik Var

Tigi Turkey sayfasında Beğen-Paylaş etkinliği başladı. 3 kazanan olacak ve kazananlar yeni çıkan %100 doğal olan Leaf Action Yoğun Saç Bakım Kürü 8x10 ml. ürününü kazanacak.

1 hafta sonra sonlanacak olan kampanyada şansınızı muhakkak deneyin. Tigi'nin diğer ürünlerine de göz atmayı ihmal etmeyin.

90'lar / Mirkelam - Tavla

Bugün keyfim çok yerinde, fazlasıyla gezdim, tozdum, konuştum ve yorgunluktan ölmek üzereyim :) Dilime takılmış olan bu şarkıyı da paylaşmak istedim. Keyifli dinlemeler.

Benim Hırçın Sevgilim


Bu gece tv'de kanaldan kanala gezerken ilk defa fark ettiğim bir kanalda vazgeçilmez filmim olan Benim Hırçın Sevgilim'i gördüm. Görmüşken de izleyiverdim. İnsan hiç mi bıkmaz bir filmi izlemekten, nedense onu ayrı tutarım diğerlerinden. Yıllardır izlerim arada sırada. İzlemeyenlere de tavsiye edebilirim.



Dore Çorap Okula Başlıyor


Birbirinden sevimli 0 – 12 Yaş arası düz ve desenli okul çorabı modelleri ile Dore Çorap bu sene hep yanınızda olacak… 
Online alışveriş sitemiz üzerinden yapacağınız 25 TL ve üzeri tüm alışverişler de kargo gönderi ücreti bizden.
Üstelik 30 TL ve üzeri %5, 50 TL ve üzeri %10, 75 TL ve üzeri % 15 indirim anında sizin oluyor…
Siz büyüklerimizi de unutmadık. Kampanyamız tüm ürünlerimizde geçerlidir...

Minik bayanlara okul döneminde başarılar dileriz.