Meyra & Cemil Demirbakan - Beni Sensiz Düşünme

Bugünlerde dilimden düşmeyen şarkı. Günün şarkısı olsun :)



ŞARKININ SÖZLERİ

Asıl benim canım yanmış
Nasıl da tadım kaçmış
Takıldım masum yüzüne
Akıl ver çare nerde

Meğer benim bildiklerim
Kağıttan duvarlarmış
Düştüm bir gizin peşine
Malesef çare sende

İstersen al beni götür demem nereye
Batmışım zaten artık en derine
Naparsan yap ama güven son sözüme
Beni sensiz düşünme

İstersen al beni götür demem nereye
Batmışım zaten artık en derine
Naparsan yap ama inan son sözüme
Beni sensiz düşünme
Seni bensiz düşünme

Dermalogica Clean Start Kit



Dermalogica Clean Start ürünleriyle yaklaşık 1 ay önce tanıştım. İyi ki tanışmışım diyorum şimdi. Benim cildim gibi yağlı cildi olanlar bu problemi iyi bilirler. Artık denemediğim ürün kalmadı bu sorunu çözebilmek için. Doktora da gittim. Kısa süre çözüm oldu ama tekrarlıyor sürekli. Hep bakım istiyor yağlı ciltler. Bende gereken önemi göstermeye çalışıyorum.

Clean Start Kitini ilk gördüğümde aklımdan geçen bir deneyeyim bunları da oldu. 1 aylık ürün var kitin içinde. Şimdi neler olduğunu ve nasıl kullanıldığını anlatacağım.

Clean Start Serisi 13-24 yaş arası gençler için üretilmiş bir özel bakım serisi. Kitin içeriği:1- Wash Off2- All Over Clear3- Ready, Set, Scrub4- Bedtime for Breakouts5-Welcome Matte SPF15. Bunlara ek olara 1 adet Brighten Up SPF15 numunesi var.

Sabahları:
Wash Off'u elinizde köpürtüp nemli yüzüne, boynuna, göğsüne vb. (sivilcenin olduğu her yere) uygulayın ve durulayın.
All Over Clear'ı tüm yüze ve vücudunuza gözler kapalı olacak şekilde püskürt(çok yakından olmamalı).
Günlük Nemlendirici olarak Welcome Matte SPF15'i uygulayın

Akşamları:
Wash Off'u elinizde köpürtüp nemli yüzüne, boynuna, göğsüne vb. (sivilcenin olduğu her yere) uygulayın ve durulayın.
All Over Clear'ı tüm yüze ve vücudunuza gözler kapalı olacak şekilde püskürt(çok yakından olmamalı).
İnce bir tabaka halinde Bedtime for Breakouts'u uygulayın ve emilmesini bekleyin.
Haftada 3-5 kez temizlemeden sonra Ready, Set, Scrub kullan.

***Ayrıca bu kitin dışında bir ürün daha dikkatimi çekti. Hit The Spot. Sivilcenin oluştuğu yere uygulanıyormuş(şeffaf). Sivilce oluşumuna neden olan bakterileri durduruyormuş :) Muhakkak kullanmayı düşünüyorum. Ben kullandığım ilk gün bütün gün belli aralıklarla yüzümü kontrol ettim yağlanma oluyormu diye. İlk günden daha yağlanmayı önlemeye başladı. Şimdi sürekli kullanıyorum. Benim gibi problemli cildiniz varsa şiddetle tavsiye ediyorum kullanmanızı. Sitede size en yakın satış noktalarını bulup ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla şu an bu kit 88 TL.

http://cleanstart.dermalogica.com.tr/

Tongal Çikolata





Çikolata aşktır diye boşuna dememişler biz bayanlar çikolata gördük mü kendimizden geçeriz. Tabii çikolatasına göre değişir bu durum. Tongal Çikolatayı aranızda duyan ya da tadan olmuştur. Zaten bilen bana hak verecektir. Tereddüt etmeden her zaman alabileceğiniz çikolatalar yapıyorlar. Sitelerinde çeşitler mevcut. Bir de bu çikolatalar el yapımı. Firma bu konuda çok titiz. Uyarıyor tarihini geçirmeyin diye. Üstelik çikolata erimeden gelsin diye özel olarak soğuk kutuda geliyor. Biz ailece çok beğendik. Misafirlerimize de gönül rahatlığıyla ikram ettik. Özel günler için gönül rahatlığıyla alınabilir. Herkese de tavsiye edilebilir.

Tresan Kampanya Sonucu



1-selçuk özter

2-makyajsubject

3-dilekce

4-sevdasu-

Kazananların 31 Ekim'e kadar ad - soyad, telefon, adres ve şampuan için saç tipini bekliyorum. Bayram tatili nedeniyle firmanın ürünleri göndermesi zaman alabilir. Katılan herkese teşekkürler. İyi geceler.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun



Cumhuriyetimizin 87. yılı hepimize kutlu olsun. Daha nicelerini kutlarız umarım. Herkese iyi tatiller :)

3000 Yılda Bir Açan Çiçek (Udumbara) Bursa'da Açtı



Sadece 3 bin yılda bir görüldüğü iddia edilen efsane çiçek 'Udumbara', Bursa'da bir elmanın üzerinde açmış. İlginç değil mi sizce de?

Bitkilerin üzerinde parazit olarak yaşıyormuş bu çiçek ve sap uzunluğu 5 ile 7 milimetre arasında değişirken, dünyada bugüne kadar sadece 17 adet 'udumbara' tespit edilmiş. 

Tresan Kırmızı Asma Yaprağı Hediye



Tresan ile daha önce bir kampanya yapmıştık hatırlarsanız. Yeni bir ürün çıkmış ve firmada bloggerlar aracılığıyla ürününü tanıtmak istemiş. 4 kişiye hediyemiz var.



4 kişiye TRESAN Normal/Kuru yada Yağlı Isırgan Otu Şampuan 300 ml + KRAUTERHOF Kırmızı Asma Yaprağı Kremi 100 ml veriyoruz.

Katılım Şartlarımız:
1- İzleyicim olmak ve Facebook'ta “ASAM TÜRKİYE” sayfasına üye olmak.Sayfada eklenmiş olan “Özlerinde Doğallık Var TRESAN-KRAUTERHOF” adlı resmi paylaşmak.
3- Blogu olanların blogunda olmayanların facebook'ta kampanyayı paylaşması gerekmektedir.
4- Paylaşım linkleri ve ad-soyad ile birlikte buraya yorum bırakmak.
Kampanyamız 22 Ekim'de sona erecektir.